De grote innovaties

Al meer dan 40 jaar lang brengen wij onconventionele innovaties en in het totaal hebben wij al meer dan 60 patenten geregistreerd. De relaties die we hebben uitgebouwd met diverse gemeenschappen (enerzijds met professionals in gezondheidszorg, schoonheidsverzorging en welzijn en anderzijds met onze gebruikers) blijven ons innovatievermogen voortdurend stimuleren.

2020

Biphase Lipolalcoolique - NAOS vindt het eerste cosmetische biocide uit.

Een belangrijke innovatie van NAOS, waarvan de opbrengst tijdens de periode van de COVID-19 pandemie wordt geschonken aan preventie van epidemieën.

2017

Photoderm Nude Touch

Photoderm Nude Touch is een huidperfectionerend mineraal zonneproduct met anti-glimwerking, speciaal ontwikkeld voor de gemengde tot vette huid. Het biedt een zeer hoge bescherming tegen zonnestraling, maakt de huid mooier en respecteert het ecosysteem van de huid.

2016

De Intensive collectie van Institut Esthederm

Een doorbraak in gepersonaliseerde oplossingen voor urgente schoonheidsproblemen. De ideale verzorging om de resultaten van esthetische procedures te optimaliseren of langer te laten aanhouden. De krachtigste moleculen in de juiste dosis, voor optimale efficiëntie én tolerantie.

2013

Atoderm Intensive van Bioderma

Ultrakalmerende formules voor zeer droge tot atopische huid. Met het Skin Barrier TherapyTM patent, dat op biologische en duurzame wijze een gezonde huidbarrière helpt creëren. Een huidverzorgingsproduct dat jeuk kalmeert en de neiging tot krabben vermindert.

2012

Sébium Global van Bioderma

Dank zij de gepatenteerde combinatie van FluidactivTM en Bakuchiol maakt dit product sebum aan dat sterk lijkt op dat van een gezonde huid. Het werkt op biologische wijze in op de oorzaken en gevolgen van een huid met neiging tot acne.

2011

Etat Pur

Oprichting van het merk Etat Pur. Een biomimetische aanpak van huidverzorging die de huid alleen biedt wat ze nodig heeft. Niets meer en niets minder. Pure huidverzorgingsproducten, met ingrediënten die in perfecte harmonie zijn met de huid en Pure Active ingrediënten die tijdelijke problemen perfect behandelen met optimale dosissen.

2010

MatriciumTM van Bioderma – een steriel medisch hulpmiddel

Het eerste 100% biomimetische milieu voor cel- en weefselregeneratie, 100% geïnspireerd op de huid. Een wereldwijd gepatenteerde technologie die het resultaat is van 14 jaar research in huidbiologie.

2008

Photoderm Sensitive 50+ van Bioderma

De nieuwste generatie globale celbescherming met het Active DefenseTM patent, om de gevoelige huid een unieke levenskwaliteit te bieden in de zon. UVA = 50 / SPF = 50+.

1999

De Celwater-technologie van Institut Esthederm

Een uniek, gepatenteerd water, geïnspireerd op het water in de huid en ontwikkeld om de celenergie en -vitaliteit van de huid te optimaliseren. De “Eau Cellulaire” spray van Institut Esthederm werd één van de meest iconische producten van het merk. De dagelijkse gewoonte om je verzorging nog efficiënter te maken.

1995

Sensibio H2O, micellair water van Bioderma

Bioderma vindt de micellair water-technologie uit, die leidde tot een nieuwe categorie schoonheidsverzorging. Sensibio H2O, het eerste micellaire water, is ook vandaag nog de nummer 1 op de markt.

1985

Bronz Repair van Institut Esthederm

Het eerste antirimpel zonneproduct dat de huid optimaal beschermt tegen veroudering ongeacht de zonne-omstandigheden en haar tegelijk mooi laat bruinen. Al meer dan drie decennia een referentie en geliefd bij celebrities.

1980

Osmoclean van Institut Esthederm

Een zacht exfoliërende crème die de huid diepgaand reinigt, voor een unieke kwaliteitsverzorging. Een iconisch huidverzorgingsproduct van Institut Esthederm, geïnspireerd op professionel huidreinigingsmethoden uit schoonheidsinstituten.

1977

Nodé shampoo, de eerste innovatie van Bioderma

De eerste non-detergent shampoo op de markt. De naam is afgeleid van “Non-DEtergence“ en benadrukt dat deze formule “anders” is en het haar reinigt zonder enige agressie. Een shampoo die het evenwicht van de haarbulbus respecteert en de biologische kenmerken van de hydrolipidenfilm van het haar intact laat.