Biphase Lipidno alkoholna nega je velika NAOS inovacija, čiji se prihod donira prevenciji pandemije COVID-19.

NAOS je kreirao virucidnu kozmetiku, novu kategoriju proizvoda javnog zdravlja.
Upotreba hidroalkoholnog gela je vitalna navika. Ipak, njegova učestala upotreba izaziva dermatološke probleme. Ruke se oštećuju, isušuju, što slabi našu prirodnu barijeru: kožu.

S obzirom da će ova protektivna navika biti neophodna na duge staze, NAOS i njegova dermatološka laboratorija BIODERMA kreirali su prvu Biphase Lipidno alkoholnu negu ruku koja dezinfikuje ruke i obnavlja kožnu barijeru u jednom koraku.

Posvećenost doniranju

100% profita generisanog prodajom Biphase Lipidno alkoholne nege ruku u NAOS Srbija biće donirano fondacijama, udruženjima i nevladinim organizacijama koje rade na sprečavanju epidemija.

Doniranje će biti obavljeno tokom perioda pandemije: fondacijama, udruženjima i nevladinim organizacijama koje rade na sprečavanju epidemija.

Nezavisno u odnosu na ovu donaciju, “shareholder fondacija“ ima humanu svrhu. Jean-Noël Thorel institucija osigurava kontrolu nad NAOS kompanijom i svake godine uplaćuje 98% svojih dividendi u fond za donacije.

Ovaj fond podržava filantropske akcije u korist ostvarenja ljudskog potencijala. Otkrijte u videu shareholder fondaciju.

Otkrijte intervju gde Jean-Noël Thorel,
farmaceut i osnivač NAOS kompanije,
govori o Biphase Lipidno alkoholnoj nezi ruku.


«Jednostavna, snažna, ekološka ideja zaštićena patentom koji ne postoji u svetu. »

Zašto ste kreirali novu kategoriju kozmetike - virucid?

_Zato što će ove protektivna navika biti neophodna na duge staze.

_Zato što je koža ekosistem u trajnoj interakciji sa svojim okruženjem (uključujući proizvode koje koristimo).

_Zato što smo u NAOS kompaniji uvereni da očuvanje svojih prirodnih mehanizama pomaže koži da sama vrati prirodnu ravnotežu.

_Zato što smo svesni, zajedno sa dermatolozima, oštećenja koja su prouzrokovana učestalim korišćenjem hidroalkoholnog gela na ekosistem kože.

Otkrijte o našem proizvodu na Bioderma sajtu.