Velike inovacije

Već više od 40 godina lansiramo revolucionarne inovacije i imamo preko 70 registrovanih patenata.
Odnosi koje smo izgradili sa različitim zajednicama (stručnjacima iz oblasti zdravlja, lepote i blagostanja kao i korisnicima naših proizvoda)
podstiču naš kapacitet za inovativnost.

1977

Nodé šampon, prva Bioderma inovacija

Prvi šampon bez deterdženta na tržištu. Njegovo ime dolazi od  “Non-DEtergence“ (bez deterdženta) i ističe posebnost ove formule koja omogućava nežno čišćenje. Ovo je šampon koji poštuje ravnotežu korena vlasi i održava biološke karakteristike njenog hidrolipidnog filma.

1980

Osmoclean - Institut Esthederm

Nežna eksfolirajuća krema koja duboko čisti kožu, pružajući jedinstvenu i kvalitetnu negu. Najpoznatiji proizvod brenda Institut Esthederm, insipirisan je profesionalnim metodama čišćenja kože.

1985

Bronz Repair - Institut Esthederm

Prvi proizvod za sunčanje protiv nastanka bora, koji pruža optimalnu zaštitu od starenja kože bez obzira na uslove sunčeve svetlosti a koji u isto vreme omogućava fino potamnjivanje. Vodeći proizvod već tri decenije i omiljeni proizvod poznatih ličnosti.

1995

Sensibio H2O, micelarna voda - Bioderma

Tehnologija micelarne vode koju je pokrenula Bioderma, dovela je do stvaranja nove kategorije među proizvodima za negu lepote. Sensibio H20, prva micelarna voda, i dan danas je broj 1 na tržištu.

1999

Tehnologija celularne vode - Institut Esthederm

Jedinstveni patent inspirisan vodom u koži dizajniran da optimizira energiju i vitalnost ćelija kože. Institut Esthederm celularna voda u spreju postala je jedan od vodećih proizvoda ovog brenda. Za još efikasniju svakodnevnu rutinu.

2005

Tehnologija InCellium UV - Institut Esthederm

Prva patentirana zaštitna međućelijska tehnologija koja štiti kožu od fotostarenja i poboljšava prirodnu odbranu od sunčevog zračenja i zagađenja.

2008

Photoderm Sensitive 50+ - Bioderma

Poslednja generacija celokupne ćelijske zaštite, koju omogućava Defense activeTM patent, pružajući osetljivoj koži jedinstven kvalitet života na suncu. UVA = 50 / SPF = 50+.

2010

Matricium TM - Bioderma – Sterilno medicinsko sredstvo

Prvo 100% biomimetsko okruženje za regeneraciju ćelija i tkiva, 100% inspirisano kožom. Patentirana tehnologija širom sveta koja je rezultat 14 godina istraživanja biologije kože.

2011

Etat Pur

Nastanak brenda Etat Pur. Biomimetski pristup nezi kože koji donosi koži samo ono što joj je potrebno. Ništa više, ništa manje. Jedinstveni proizvodi za negu kože, sastavljeni od sastojaka u savršenoj harmoniji sa kožom i čistih aktivnih sastojaka koji savršeno targetiraju privremene probleme sa optimalnim dozama.

2012

Sébium Global - Bioderma

Sa patentiranom kombinacijom FluidactivTM patenta i Bakuchiol-a, ovaj proizvod obnavlja sebum najpribližniji zdravoj koži. Deluje biološki na uzroke i posledice akni.

2013

Atoderm Intensive Baume - Bioderma

Ultra-umirujuća formula za veoma suvu i atopičnu kožu. Sadrži Skin Barrier TherapyTM patent koji pomaže biološku i održivu obnovu kožne barijere. Proizvod za negu kože koji umiruje svrab i smanjuje potrebu za češanjem.

2015

Hydrabio Eau de soin SPF 30 - Bioderma

Prvi hidratantni anti-UV SPF 30 vodeni sprej. Nova tehnika aplikacije: nanosi se ujutru radi fiksiranja šminke i po potrebi ponavlja nanošenje u toku dana.

2016

Collection Intensive - Institut Esthederm

Otkriće u prilagođavanju hitnih rešenja za negu lepote kože. Idealna nega za održavanje ili optimizaciju rezultata estetskih procedura. Najefikasniji molekuli u pravoj dozi, kombinuju efikasnost i toleranciju.